Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Kαταγγελία καταστροφής του περιπτέρου μας στο Κουκάκι


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κουκακίου-Πετραλώνων-Θησείου καταγγέλει την καταστροφή του προεκλογικού της περιπτέρου στο Μετρό Συγγρού Φιξ στο Κουκάκι, σήμερα Σάββατο, 28 Απρίλη. Μόλις δέκα περίπου ώρες μετά από τα μαζικά εγκαίνια του περιπτέρου, πραγματοποιήθηκε θρασύδειλη, φασιστική επίθεση με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του. 

Δεν είναι πρώτη φορά που τέτοια περιστατικά λαμβάνουν χώρα. Ανάλογες επιθέσεις έχουν δεχθεί πρόσφατα αρκετά προεκλογικά περίπτερα και αγωνιστές, στην Πετρούπολη, τον Πειραιά, την Πάτρα.  Σε μια περίοδο που η επίθεση του Μαύρου Μετώπου Συγκυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ διαλύει κάθε έννοια εργατικού, κοινωνικού και δημοκρατικού δικαιώματος, προσπαθούν με κάθε τρόπο να φιμώσουν την Αριστερά της ρήξης και της αντικαπιταλιστικής Ανατροπής. Έτσι εξηγείται η γενικευμένη προσπάθεια αποκλεισμού από τα ΜΜΕ, έτσι εξηγούνται και οι επιθέσεις σε μια σειρά από εκλογικά περίπτερα ανά την Ελλάδα. 

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής, να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές και πολιτικές παρακρατικών και φασιστικών, νεοναζιστικών συμμοριών.  Η τρομοκρατία τους δεν πρόκειται να μας σταματήσει! Ξέρουμε πολύ καλά πόσο φοβίζει το Μαύρο Μέτωπο  και τα δεκανίκια του η δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από την αναζήτηση ενός άλλου δρόμου, χωρίς χρέος και μνημόνια, έξω από το Ευρώ και την ΕΕ, πέρα από τη σημερινή βαρβαρότητα του καπιταλισμού. 
Αν πιστεύουν ότι με κάθε περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που σπάνε, χάνουμε τη δύναμή μας, είναι γελασμένοι! Συνεχίζουμε δυναμικά την πάλη για την αντικαπιταλιστική ανατροπή του σημερινού αντιλαϊκού και αυταρχικού πολιτικού συστήματος! Για να περάσει η εξουσία και ο πλούτος στα χέρια των εργαζομένων!

To Σάββατο 28/4 στις 7.30μμ καλούμε σε μαζικό ραντεβού στο Μετρό του Φιξ, για αφισοκόλληση και περιοδεία στη γειτονιά. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με νέο περίπτερο!
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Κουκακίου, Πετραλώνων, Θησείου